19. april

Langfredagskonsert med Edvard Grieg kor

Stainer - The Crucifixion

The Crucifixion: A Meditation on the Sacred Passion of the Holy Redeemer

- et oratorium komponert av John Stainer (1840-1901) i 1887. 

Vokalensemblet Edvard Grieg kor er residensensemble ved Edvard Griegs hjem, Troldhaugen. Korets repertoar spenner på tvers av sjangerne, og sangerne er ofte å høre sammen med Bergen Filharmoniske orkester og som kjerne i koret ved Bergen Nasjonale operas oppsettinger.

Gjennom opptredener både i Norge og i utlandet, har koret oppnådd status som et ledende åttestemt a cappella ensemble, og en hel rekke verk og arrangementer er tilegnet dem, bla av kjente komponister som Jonathan Rathbone og David Lang. 

Edvard Grieg kor samarbeid jevnlig med Bergen Domkor.

  • Bergen domkirke
  • fredag 19. april
  • 18:00
  • Kommer snart for salg