Sankta Sunniva Kammerkor

Sankta Sunniva Kammerkor

Sankta Sunniva Kammerkor, gjerne forkortet StaS, er til for unge sangere som er glade i klassisk korsang. 

Koret jobber ofte med musikk fra renessanse og barokk i tillegg til musikk fra det 20. og 21. århundre, men denne våren synger StaS også flere romatiske verk. Koret synger både verdslig musikk og kirkemusikk, men gjerne mest det siste. Vi er knyttet til Domkirken menighet. Koret har medlemmer i alderen 18-30 år. 

I mars 2019 fremfører vi musikk av Grieg og Mendelssohn på Voss, sammen med Orkesteret Fossegrimen og Alversund kammerkor. I april blir det St John's Passion av Bob Chilcott. Til sommeren skal koret på tur til Tyskland, Frankrike og Sveits til sommeren. Da med et flott a cappella repertoar.  

StaS har et godt sosialt miljø, medlemmene er hovedsaklig skoleelever og studenter. Det er vanlig at medlemmene har sangerfaring. Det er selvsagt mulig å prøvesynge til StaS dersom du ikke har korbakgrunn, for koret arbeider hele tiden med å hjelpe sangerne til å bli flinkere både til å synge og til å musisere.

StaS øver i Johanneskirken mandager kl. 18.45-21.15. Dersom du er interessert i å prøvesynge til koret: Ta gjerne kontakt med styreleder Trine Skeistrand Kjoberg (trine.kjoberg(a)gmail.com) eller dirigent Tore Kloster (toretenor(a)gmail.com).

Du kan finne mer informasjon om Sankta Sunniva Kammerkor på facebook og på vår egen hjemmeside: sanktasunniva.wordpress.com

Foto: Ingvild Festervoll Melien