StaS

Sankta Sunniva Kammerkor

Sankta Sunniva Kammerkor (StaS) - for unge sangere som er glade i klassisk korsang. 

Koret jobber ofte med musikk fra renessanse og barokk i tillegg til musikk fra det 20. og 21. århundre, men vi har også svake øyeblikk der vi unner oss en romantisk sviske (eller krembolle). Koret synger både verdslig musikk og kirkemusikk, men gjerne mest det siste. Vi er tilknyttet Bergen Domkirke menighet. 

Før påsken 2019 fremførte koret Bob Chilcotts Johannespasjon i Bergen Domkirke. Vi har flere konserter til høsten, blant annet sammen med et tidligmusikkensemble fra Estland under Bergen Kirkeautunnale. På konsertene denne høsten synger vi spennende musikk fra nåtid og fortid.

StaS har et godt sosialt miljø, medlemmene er hovedsaklig skoleelever og studenter. Det er vanlig at medlemmene har sangerfaring. Det er selvsagt mulig å prøvesynge til StaS dersom du ikke har korbakgrunn, for koret arbeider hele tiden med å hjelpe sangerne til å bli flinkere både til å synge og til å musisere.

StaS øver i Johanneskirken onsdager kl. 18.45-21.15. Dersom du er interessert i å prøvesynge til koret: Ta gjerne kontakt med styret på stasstyret@gmail.com eller dirigent Eivind Berg eb628@kirken.no

Du kan få enda mer informasjon om Sankta Sunniva Kammerkor på facebook: www.facebook.com/sanktasunniva/ og på vår egen hjemmeside: sanktasunniva.wordpress.com.